Snoeijen & Luijten

De drijvende
kracht achter SLI

Snoeijen Luijten Interieurwerk op maat is opgericht door de vrienden Joost Snoeijen en Johan Luijten. Ze hebben elkaar leren kennen op de basisschool waar vanuit het allemaal begon. Na de middelbare school zijn ze allebei een andere opleiding gaan doen, maar later weer samen overgestapt naar de opleiding Meubelmaker/ interieurbouw op het summa College. Na een aantal jaar werkervaring te hebben opgedaan zijn ze samen SLI begonnen. Inmiddels is SLI uitgegroeid tot een 'full service' bedrijf in de interieurbouw. En staan wij klaar met een team van experts om ieder interieurproject te kunnen realiseren.

Een opleiding als ruimtelijk vormgever, een studie in de interieurbouw en expert in CNC programmeren is de basis waarmee ik werk binnen SLI. Als mede-eigenaar binnen het bedrijf houd ik mij vooral bezig met klant contact, interieurontwerp en het voorbereiden van projecten.

Joost snoeijen

Een opleiding als werktuigbouwkundige, een studie in de interieurbouw, een expert in CNC programmeren en een allround vakman is de basis waarmee ik werk binnen SLI. Als mede-eigenaar binnen het bedrijf houd ik mij vooral bezig met de productie in de werkplaats en het plaatsen van ons werk bij de klant.

JOHAN LUIJTEN

Ons team

Wij doen het samen

Johan Gielen

Medewerker werkplaats

Jac Maas

Medewerker werkplaats

Roel van Wissen

Interieur ontwerper

Johan luijten

Eigenaar

Joost Snoeijen

Eigenaar

Kom jij ons team versterken?

Samenwerking

Onze partners

Start een project!

Vraag vrijblijvend een offerte aan:

TOP