SLI Zakelijk

Restaurant_Zakelijk_InterieurwerkOpMaat

Maatwerk voor
zakelijke doeleinden

In onze werkplaats kunnen wij ieder project, groot of klein naar wens realiseren. Met ons geautomatiseerde machinepark bestaan er geen standaard maten!

WinkelInterieur_Zakelijk_InterieurwerkOpMaat

Interieurbouw
op maat realiseren

In samenwerking met Architecten kunnen wij jouw nieuwe inrichting van het kantoor, een winkel of het horeca interieur realiseren.

RestaurantInrichting_Zakelijk_InterieurwerkOpMaat

COMPLETE projectinrichtingen

opzoek naar een bedrijfskeuken, een balie of zelfs de complete inrichting van jouw bedrijf, SLI is gespecialiseerd in het realiseren van complete interieurbouw.

Kantoren, winkels en horeca interieur

De afgelopen jaren heeft SLI al meerdere projecten gemaakt voor kantoren, winkels en horeca bedrijven. Hierdoor hebben wij de ervaring ontwikkeld om in samenwerking met Architecten en Aannemers het complete interieur te realiseren voor jouw bedrijf.

Zakelijk werk

Projecten om trots op te zijn

Je bedrijf goed presenteren

Een nieuw interieur is niet alleen mooi, maar ook een manier om jouw bedrijf te presenteren. Door een goed doordacht interieurontwerp met de juiste uitstraling zorg je voor een perfecte eerste indruk en ook voor meer plezier op de werkvloer. Je kunt wel zeggen dat het interieur ook een deel is van jouw visitekaartje.

Ook wij presenteren ons graag, lees hier meer over het bedrijf SLI.

Meer weten? Neem
direct contact op

Kom direct in contact met een van onze experts door het invullen van dit formulier. Stel een vraag of geef aan hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen met een op maat gemaakt interieur.

TOP